Posted by monique on 16-03-2017
Dat cafetariahouders met een slagersachtergrond uitzonderlijk lekkere vleesgerechten kunnen maken, bewijst Cafetaria ’t Stamhuijs in Schijndel. Eigenaar Marijn Tilburgs stelt hoge eisen aan zijn producten en ontwikkelt zijn eigen recepten. Het resultaat: gerechten waar gasten voor terugkomen.
Klanten smullen naast de verse friet vooral van de huisgemaakte spareribs, saté, shaslick en hete kip. Deze huisgemaakte specialiteiten zijn erg smaakvol en het assortiment van ‘Zelf Stamhuijs gemaakt’ is zeer divers. Deze zaak kan zichzelf met recht ‘ambachtelijke cafetaria’ noemen.
Posted by frans on 05-08-2022
Posted by frans on 22-07-2022
Posted by frans on 23-02-2022
Posted by frans on 17-01-2022
Posted by frans on 16-12-2021
Posted by frans on 08-09-2021
Posted by frans on 17-05-2021
Posted by cbastiaansen0610 on 27-05-2020